Търсене в този блог

вторник, 5 юни 2018 г.

На фокус...Revolution Makeup!

Здравейте,приятели!

Както пожелахте, днес ще си поговорим за една марка, която в последно време е все по-често присъстваща в козметичния ми шкаф. Говоря именно за Makeup Revolution/или както от скоро те се наричат Revolution Makeup/

Предполагам повечето от вас знаят, че марката прави т.нар. dupes на много от известните марки от висок клас, като например Urban Decay  и техните култови палитри Naked. Аз имам палитрите Iconic 1 и Essential day to night. Но днес няма да разглеждам марката като марка, която прави dupes на известни и по-скъпи такива. Ще я разглеждам като марка, която предлага добро качество на достъпна цена. 

Мога да кажа, че имам достатъчно /има какво още да се желае ;-) …/ техни продукти, за да изградя мнение за тях и да ме накарат да ги харесвам все повече и повече. Днес няма да говоря за всички техни продукти, които притежавам, защото ще трябва да направя поне четири поста, а ще говорим за три палитри, които са най-новите ми, и се оказа може би най-използваните в последно време.

Миналия месец видях реклама във Фейсбук на страницата на Pink Panda, където се казваше, че при поръчка на продукти на марката за над 35лв. получавате подарък юбилейната им палитра. Е, както сами можете да се досетите - не чаках дълго.  И без това си бях набелязала двете палитри, които поръчах, просто добавих и един техен коректор/както и две други неща на марката Wibo, но за тях в друг отделен пост/ и сметката излезе.



И така, след няколко дни държах в ръцете си Reloaded Iconic Division, Reloaded Iconic Vitality и юбилейната палитра за 1 000 000 техни последователи в Instagram.



Ще започна със Reloaded Iconic Division. Съдържа 15 цвята сенки, всяка по 1,1гр. и е стандартната за марката опаковка – черна с прозрачен капак. Всички цветове са земни, дървесно – тревисти и много много красиви. 12 от цветовете са матови,2 са металически и 1 /най-светлият цвят / е от т.нар. дуохромни. Самият му цвят е шампанско, но в зависимост от това как се пречупва през светлината има и розово-златисти, и на моменти много бледо синьо-лилавеещи отенъци. Не съм сигурна дали ще можете да си го представите, но стои много интересно. 






Всички цветове са маслени на допир, много меки  и лесно се работи с тях. Необходими са 1-2 потапяния на четката, за да се постигне цвят. Лесно се преливат и се допълват чудесно. Много харесвам подбора на цветовете в палитрата. Пигментирани са и се задържат цял ден върху клепача с база, и може би около 6 часа без база, със съвсем леко изсветляване към края на деня.




 Искам да отбележа, че моят клепач е мазен и това време си е направо постижение. Голям плюс в тази и другата палитра, за която ще говоря малко по-надолу е, че размера на рефилите е по-голям и доста по-удобен за работа. За сравнение само ще кача снимка на другите две палитри, които споменах в началото, за да видите разликата. Също като плюс отбелязвам и факта, че не са толкова силно пресовани, както са цветовете в другите две. Разликата се усеща и аз лично се надявам, че каквито и палитри да пуска марката за в бъдеще,те ще са като героите в днешния пост, че и по-добри.  Личи се, че са работили в тази насока.

Двете палитри,които споменавам по-горе:




Продължавам с палитрата Reloaded Iconic Vitality







Тя е в същата опаковка като предишната, и със същия грамаж на сенките. Тук имаме 3 перлени,1 сатенен и 11 матови. Както  и сами виждате тук преобладават бежовите, кафявите и прасковено-керемидените тонове. За разкош са ни сложили и два розови – единия е матов, а другия е сатенен. И тук важи същото, което съм написала за другата палитра. Меки и маслени цветове, които се допълват взаимно за създаване на една нежна и ежедневна визия, а с някой по-интензивен и/или ярък цвят можете да постигнете и вечерна визия. 




И в двете палитри черното го използвам вместо очна линия и стои разкошно. Доста по-меко от стандартна очна линия, позволява преливане и опушване на цветовете и не е толкова изпъкващо. Окото се подчертава, без драматизма на очната линия. Не ме разбирайте погрешно – НЕ отхвърлям очната линия, просто с една палитра завършвам целия грим на окото.
Като заключение за двете палитри мога да кажа, че ги обожавам. Разкошни цветове, меки и маслени сенки, пигментирани, лесни за блендиране и за постигане на желания резултат. И при двете палитри има леко разпрашаване, но е в границите на нормалното. В първия момент изглежда, че доста от цветовете са идентични. И аз това помислих, когато ги получих, но не е така. Може да се каже, че са близки, но всеки от тях е различен, със свой характер и излъчване. Аз лично препоръчвам тези палитри.

И накрая остана и юбилейната 1 000 000 палитра, на която няма да наблягам много, защото не е обявена за продажба. 




Тук опаковката е много красива и много различна от това, на което сме свикнали да виждаме от бранда. Стабилна пластмаса в розово злато, с плътно затваряне и с огледало вътре. Върху прозрачната опаковка, с която пристига има надпис, че не е тествана върху животни и е веган. За първи път срещам такъв надпис върху продукт на марката. Тук количеството продукт е доста по-голямо от стандартните палитри. Имаме 8 цвята сенки, като всеки е по 2,3гр.
Цветове са разкошни, адски пигментирани, лесно се блендват и са също толкова трайни. 






Страхотен подбор от сатенени, металически и перлени нюанси, с които може да се постигне всякаква визия.

В заключение мога да кажа, че все повече започвам да харесвам марката сама по себе си, а не като правеща двойници на скъпи продукти. За цената 13,90лв. на всяка от палитрите, мисля, че са разкош. Много добро качество, на много добра цена. Аз лично препоръчвам, а ако разполагате и с някоя хубава база, предполагам, че ще са бетон!

Надявам се, че съм била полезна!  Ако желаете да направя пост и за другите техни продукти, с които разполагам, ще се радвам да ми оставите коментар.

До нови срещи!


Благодаря ви,че четете блога ми! Искам да ви уверя, че мнението ми относно продуктите е лично мое и е базирано на опита ми с тях. Никой не ми е плащал, за да изразя мнението си! Имайте предвид, че даден продукт може да има различно влияние върху вашата кожа или коса, както и че декоративната козметика може да стои и да се държи по различен начина при вас! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар