Търсене в този блог

понеделник, 6 октомври 2014 г.

Малко нови изкушения

Здравейте отново!

В няколко реда искам да ви споделя няколко "бързи" покупки през изминалия месец. Не са много или пък кой знае какви, но пък за сметка на това бяха необходими/поне 90% от тях де,другите 10% бяха взети от любопитство в съчетание с необходимост/.





 И така направо към тях:

1. Хидратираща маска-кърпа от Balea. Исках да пробвам такъв тип продукт, а и беше на промоция,така че....


2.Капсули за лице хидратиращи от Balea. Отново промоция и отново надделяващото ми любопитство. Никога не бях опитвала капсули за лице и реших да се възползвам.


3.Спирала от S-he. На целия стелаж на марката в DM, това беше единствената спирала,която не беше разпечатана. Това,че бяха намалени на 50% явно е дало разрешение на "добросъвестните" купувачи да отворят де що видят спирала. Просто нямам думи..Но както и да е...реших,че цената си заслужава, а и така щях да изпробвам нещо от бранда, защото до момента не съм опитвала нищо от тях. Моля се само да спрат хората така да хамалстват и да разопаковат продуктите.

 4.Основа за сенки за очи от Avon. Няма какво да кажа, освен че имах нужда от подобен продукт и като видях,че е намален си го поръчах.



5.Пяна за коса на Blanchette B. Продукт от Кауфланд и доколкото знам е тяхна марка. Всъщност издирвах мицеларната вода на същата марка, но явно я нямат вече. Така помежду другото се сдобих с пяна за коса със силна фиксация и даже УВ фактор. 



 6.Новият крем против изпотяване Activelle от Oriflame.Чаках го сигурно 2 каталога да дойде. С тези неуредици с доставките направо е ужасно. Искаше ми се да го пробвам при по-топличко време,но... Може да го оставя за другото лято.


7.Крем/бътър за тяло с какао от Avon. Супер аромат, но имам друг за доизразходване първо...



 8. Гланц за устни от новата серия Color blast lip laquer в цвят Nude extreme отново от Avon. Приятен цвят и типичния сладък аромат, но не виждам какво е по-особеното и специалното при тях в сравнение с другите гланцове на Color trend.











 9.Перли за лице Gordani Gold от Oriflame. Не устоях-бяха почни на 1/3 намалени. А и моите изхвърлих отдавна и реших да пробвам тези.



Ами това е за сега. Вие пробвали ли сте някои от тези продукти/почти съм сигурна, че сте но все пак.../?Имате ли впечатления и какви са те? Благодаря ви,че четете блога ми! Ще се радвам на коментарите, препоръките и отзивите ви!
До нови срещи!
















Няма коментари:

Публикуване на коментар