Търсене в този блог

събота, 23 август 2014 г.

Малко новички неща в шкафа ми

Здравейте отново!

За днес съм ви приготвила публикация, свързана с някои от новите ми придобивки от последните един – два месеца. Няма да протакам с дълги обяснения, а направо пристъпвам към презентирането им. Ще ги разделя по категории.


Започваме с грижата за краката и по – специално за ходилата. Така се случи, че всичките продукти в тази категория са от Oriflame .
Първият продукт е крем за стъпала с лимон. Омекотява и освежава ходилата. Той върви в комплект /по желание/ със спрея за ходила, отново с този аромат. Това е и вторият продукт от категорията.
Третото нещо от марката е възстановяващ крем за напукани пети. Моите не са такива в момента, но са много сухи и понякога се случва и това. Взех го за превантивна мярка.И последната придобивка от категорията е пила за пети, отново на марката. Вече я използвах няколко пъти и за сега съм доволна.

Втората категория е грижа за косата. Тук съм включила само едно нещо – сух шампоан на Balea. Причината тук продуктът да е само един, е че другите неща са от преди да започна блога и прецених, че не им е сега времето. Също вече имам опит с него и за сега показва положителни резултати. Скоро ще има и по – подробни публикации за всички продукти.

Следва грижа за тялото. Тук се подвизават три продукта: Интензивен хидратиращ лосион на Flexitol, Лосион  Love Pulse от  Avon с блестящи частички и крем за тяло с кокос от Balea. И трите започнах да ги използвам, но с един се разделихме още след втората употреба. Просто не можах да свикна и понеса аромата на хидращия лосион на  Flexitol. Имаше силен аромат, наподобяващ лекарство и не можах да го използвам. Иначе наистина омекотява кожата, но...Поне не отиде директно в кофата, а при свекървата. Дано тя да няма проблем с него и да го използва.

Следват няколко продукта отново от Avon и Oriflame за лице и грим. Четка за пудра тип ветрило от  Oriflame; хидратиращ крем с тониращ ефект  Solutions Truly Radiant VIP със слънцезащитен фактор 20 от Avon; фон дьо тен The One от Oriflame; BB+ Anew Vitale от Avon и коректор за лице,пак на Avon. Следва и пудрата от серията на Avon Color trend Oil control /за контролиране на омазняването на лицето, особено през летните месеци/. Ако времето, обаче се задържи така нито горещо, нито студено, а в границата на умерените температури, май ще се наложи да я изпробвам другото лято. Ако имам причина да го направя този сезон, задължително ще пиша за нея.


На ред са три балсама за устни, два от които закупени под влиянието на мнението за тях в блоговете. Nivea Fruty Shine Watermelon балсам стик с вкус на диня; Nivea Lip Butter Vanilia & Macadamia масло за устни с вкус на ванилия и макадамия в метална кутийка; Rose of Bulgaria балсам за устни в малка пластмасова кутийка.

Следват два цвята сенки на прах отново от младежката серия на Avon Color trend. Единият е лилав, а другият розов. И двата са светли и изглеждат много приятни като цветове. Предстои да видим и как ще се справят с ролята си на сенки за очи.


Последните /за този пост/ придобивки са три лака от гел серията The One на Oriflame. Като минус за сега мога да кажа, че първо изобщо нямат нищо общо с цветовете от каталога, и второ не издържат толкова, колкото обещава марката, но продължаваме да тестваме. Другият лак е отново от гел серия, този път на Avon Gel Finish. И тук, както и при предишните цвета изобщо не отговаря на този в каталога, а и издръжливостта отново не е толкова голяма. Но и в двата случая е по – голяма, отколкото при обикновен лак, така че и това е постижение. Опитите продължават. Последното нещо в тази категория е пила за нокти от Oriflame. За сега много ми допада.



Това беше за днес. Скоро ще има и други такива публикации. Налага се да ги разделям, защото в противен случай ще стане прекалено дълъг пост.
Ще се радвам да оставяте коментари, мнения и препоръки.
Радвам се, че четете блога ми!
Пожелавам ви слънчеви дни!

До скоро! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар