Търсене в този блог

четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Празни опаковки №4

Здравейте отново!

След дългото отсъствие тук, се събра доста материал за показване. Първата порция ще бъде за изхабените от мен продукти през последните няколко месеца.



Започвам с порцията душ- гелове:



Balea black secret,Balea mango mambo,Balea ягода -  и трите са доста приятни , добра консистенция, но аромата не се запазва особено дълго върху кожата. Иначе са добър бюджетен вариант на тази част от козметичния ви шкаф. Бранда често пуска лимитирани серии, които между другото са доста добри. Четвъртият техен представител тук и душ-гела с блясък с аромат на киви. Същото важи и за него, с малки изключения-тук аромата е като че ли малко по-химичен, отколкото би ми се искало и блясъка е съвсем дискретен, да не кажа невидим/не остава по кожата изобщо/.За мен по-скоро цвета е перлен, отколкото бляскав.

Cleo – купих го от Lilly в комплект с течен сапун на доста изгодна цена.Оказа се,че е един доста приятен продукт, с хубав аромат и консистенция.Едва ли скоро бих посегнала към него,просто защото имам доста токива продукти в шкафа, а и има прекалено голямо изобилие на пазара,за да повтаряме непрекъснато един и същ.

Avon senses lagoon душ-гел и ексфолиант за тяло - И двата са ми доста любими и ужасно ги харесвам. Ексфолианта е с достатъчно големи частици,както и с по-фини,за да си върши работата добре,освен това се и разпенва като душ гел. Харесват ми определено.

Nivea creme careнещо не го заобичах този класически аромат на марката. Но иначе продукта е добър. Просто следващия път ще посегна към друг аромат.

Следват шампоаните:



Balea  с розмарин и маточина – не останах особено доволна от него. Не се разпенваше много добре и се налагаше да слагам повече продукт и по 2-3 пъти,за да измия косата си. Другият с череша и жасмин мисля,че се справяше една идея по-добре с измиването, но и двата косата ми не ги заобича особено. За хора с не особено претенциозна коса, мисля че биха свършили добра работа.

Schauma fresh it up! с мляко от пасифлора – доста похвали прочетох з анего и реших и аз да го пробвам. Мнението ми е 50/50. Измиваше добре,разпенваше ес доста,но нито аромата му се задържаше дълго, нито пък държеше косата ми чиста повече то 2 дни.

Avon planet spa blissfully nourishing with African shea butter hair maskмаската се оказа досат добра. Косата ми я хареса, аз също. В момента имам други, които трябва да изразходя, затова и не бих я купила скоро пак. Освен ако не е на супер промоция, защото и цената й малко ми се вижда завишена за количеството продукт/200мл/.

Следват малко продукти за лице:



Oriflame маска за лице с цитрус и очанка – много приятна маска, доста освежаваше кожата на лицето ми,и беше икономична, но мисля,че вече не се предлага в каталозите за съжаление.

Avon care 3in1 oil control – не лош продукт, но не ме впечатли кой знае колко,за да го взема пак,поне на този етап.

La Roche – Posay micellar solution – един много любим мой продукт. Отстранява грима много добре,почиства кожата и най-вече не дразни очите ми.

Bioten хидратиращо почистващо мляко за нормална/комбинирана кожа - Много хубав продукт и бих го взела отново, но просто имам други, с които трябва да се справя..

Rhamnia Bynata –в тази кутийка се криеха мострички на дневен,нощен и околоочен крем. Въпреки, че е за суха кожа, аз ги използвах в студеното време и ми се отразиха много добре на кожата.

Bilka околоочен гел с роза дамасцена - В началото много го харесах, но след известно време започна да ми пари и щипе на очите. Затова с голямо съжаление отива в кофата почти пълен.

Avon anew revitalist дневен и нощен крем - Макар да са против бръчки, а аз все още нямам ясно изразени такива, използвах и двата крема. На фините линии по лицето ми, не знам до колко успя да повлияе серията, но ги изразходих до последна капка. Нощният, обаче ми допадна повече-подхранваше повече кожата ми,което всъщност е и нормално за нощните кремове-да са с по-богата текстура.

Avon care крем с пчелно млечице – за цената си се справи добре, но не бих повторила покупката му. Просто имам други кремове  и трябва и на тях да им дойде реда.

Clinique moisture surge extended thirst relief това мъничко чудо от списание Грация едва ли има някой,който не го знае. Хареса ми много като действие, хареса ми и икономичността. Единственото,което не ми допада е цената му, и затова засега се въздържам от покупка.

Avon solutions truly radiant VIP – хидратиращ крем с тониращ ефект. Още след второто нанасяне усетих неприятно парене и щипане на лицето и затова го изхвърлям на практика пълен.

Rose of Bulgaria балсам с роза - Силен аромат, но иначе не лош продукт. За съжаление се развали много скоро след отварянето и смени аромата на роза с такъв на гранясало. Затова и окончателно мнение не мога да дам.

Nivea lip butter  с ванилия и макадамия – освен аромата,май друго не ме впечатли в този продукт. Слагах го вечер и на сутринта стоеше почти целия на мястото си като филм. Не попиваше много добре и не хидратираше достатъчно. Доизразходих го върху лактите, където имаше една идея повече ползотворен ефект.

Avon мултифункционален балсам с мед - Доволна съм, харесва ми и бих си го взела отново.

Следва малко микс от продукти:


Oriflame midsummer women и Oriflame nature secrets  – рол они против изпотяване. И двата не се справиха на 100% с изпотяването, но се справиха добре с неприятната миризма. Изхабила съм доста техни продукти против изпотяване и мисля всички така работеха при мен. Не съм недоволна, напротив. Просто трябва да търся и такива, които се справят и с изпотяването, поне за горещините през лятото. За студените дни са доста приятни.

Velnea fresh – дезодорант спрей против изпотяване - Същото важи и за него. Просто не искам да се повтарям.

Herve Leger intrigue  и Spotlight от  AvonПървият ми стана много любим – хубав аромат,наситен/не прекалено тежък/ и траен, но вече го няма в каталозите. Вторият също не беше лош-свеж и по-летен, но като че ли не беше много траен.

Chanel Chance hair mist – това чудо се води парфюм/или нещо такова / за коса. Е не беше използвано само за коса разбира се. Направо го изядох – много ми хареса и като аромат, и като трайност, и като свежест...въобще много мой.

Lilly крем за ръце с фактор 20 – добър крем, но не достатъчно хидратиращ за моята ужасно суха кожа. За хора с нормална кожа, ще е чудесен.

Oriflame hand protection concentrateмного добър крем. Супер хидратация/дори за мен/, страхотен аромат, дълготраен ефект. Задължително ще си го взема пак.

Oriflame feet up advanced CracKed heel repairнай-доброто чудо за сега за сухи стъпала. Много съм доволна и от него, справи се страхотно и ще го чакам на промоция, за да си го купя.

Avon скраб с папая за крака – прекалено фини частици, но го изразходих за тяло, за да не го изхвърлям. Там горе долу се справи.

Arm&Hammer brilliant sparkleза първи път добавям паста за зъби в пост. Просто за мен за сега е всичко, което търся в една паста – свежест,добре измива,лютива е/такива пасти харесвам/...

Oriflame мъжки самобръсначки – изхабих 2 пакетчета по 2 броя. Не са никак лоши и може би пак бих ги взела.

Essence XXXL shine в цвят cute pink/ако не се лъжа/ - Обожавах го и го изхабих до последната възможна капка. Просто в самото начало, където е отворът се събира малко и от там апликатора не може да извади никакъв продукт,но...иначе много ми хареса.

Oriflame volume build спирала – не беше кой знае какво, за ежедневен грим върши работа.

Avon glimmerstick diamonds в цвят smokey diamond – от години залагам на тези моливи и нито веднъж не са ме разочаровали. Продължавам да си ги купувам, като за разнообразие понякога си позволявам да им „изневерявам”.

Накрая неща, които заминават в кофата заради срок на годност,цвят или...каквото и да било:

Vollare- пудра в цвят korsyka 3 –прекалено пудрен ефект ми даваше на лицето..просто не беше моята пудра.

Avon aero volume – тази спирала явно беше дефектна още като я отворих. Аромата беше ужасен, а и стоеше една изсъхнала, затова си заминава.

S-he XXL boost –тази спирала просто беше ужасна. Четката ни ми хареса,прекалено водна,никакъв обем,никаква дължина и само слепени мигли...в кофата.

Ruby Roseпреди години доста харесва х продуктите им и по-специално сенките. Затова си взех и този гланц, но нещо не ми допадна-стоеше като разводнено червило, доста плътен цвят имаше,но стоеше на парцали в краищата на устните...

Golden Rose ultra diamonds volume lipgloss – този пък беше най-любимия ми гланц преди години. Изхабила съм сигурно 10 броя от него. Имах във всяка чанта по 1 и за съжаление точно там го и намерих...забравен.  Не е сменил нито аромата си, нито консистенцията, но прецених че е време да се разделим. Едва ли ги правят вече, но си ми беше фаворит.



Това беше за сега от мен!Следващият път се надявам да направя по-кратък пост с празни опаковки,защото пак стана изключително дълъг...

Благодаря ви,че четете блога ми!Ще се радвам ако оставите коментар.
Ще се видим скоро!


4 коментара:

  1. аз съм на същото мнение за душгеловете на "balea" и сенките на "rubi rose"!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали? Все ги заглеждах тези сенки в Елитис, но нещо все ме отказваше. Може би факта,че е трудно да си намериш неотваряни и неровено в тях. Но ако си намеря такива и в гама, която харесвам/нямам май ще са в нови придобивки.

      Изтриване
  2. Аз също изобщо не харесах бътъра на Нивеа :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да и сега се чудя защо беше целия този шум около тях, когато излезнаха,но така е с всичко ново...

      Изтриване