Търсене в този блог

четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Нови придобивки

Здравейте отново!

И такааа...След като празните опаковки са вече в историята, идва и ред на новите придобивки. Те отново са за няколко месеца и както може да се види и от снимките, някои от нещата са вече изпробвани. Както и с празните опаковки, така и с новите покупки, ще се постарая да съм по-редовна, защото се натрупват доста неща и става сложно за снимане и писане, а и за четене...



Като гледам снимките, които направих за тази публикация, май съм се пристрастила и поувлякла със сенките за очи... Но да видим с какво се сдобих през изминалите месеци.

Garnier ultra doux шампоан за тънка коса с нар и бирена мая – за сега не ми направи особено впечатление, но от доста време не бях ползвала нещо на марката, а и беше на промоция...



От магазина на Malinka си взех шампоан за мазна коса – още след първото измиване забелязах, че ми се появи пърхот, така че ще го пробвам пак и ако пак се появи...или ще го подаря, или ще си пера маратонките с него...

Lilly пяна за вана с кокос /страхотен аромат/ и лосион за тяло с какао и масло от ший – още не съм ги пробвала, така че нищо не мога да кажа.


От доста време се канех да си взема бяла хума, и както се вижда го направих. Знам, че е полезна и с доста добро действие, така че сега просто трябва да се наканя да започна да я ползвам. Убедих се в нейните свойства още докато малкия беше бебе. Никакви мазила не успяваха да се справят с подсеченото дупе. Единственото нещо, което помагаше беше хумата, забъркана на крем с преварена вода. Да видим при мен как ще действа.

Oriflame четка за лице и лосион срещу черни точки - Още не съм ги пробвала, но за лосиона съм чувала доста добри отзиви, така че ще видим.

Oriflame  матиращи листчета – имам едни, които вече попривършват и не бяха никак лоши, затова като ги видях тези на промоция си взех нови.

Balea  измиващ гел за лице с екстракт от лотос – 20мл травъл размер. Взех го за пътуване и се оказа доста приятен продукт.

Balea околоочен крем с лотос – имах нужда от такъв продукт и се спрях на този.

Няколко мини продукти, взети предимно за пътуване, а и едновременно с това за проба:


Alverde тоник за лице с хума, Himalaya почистваща пяна за лице, Nivea intimo интимен лосион – и трите неща са изпробвани и за сега ми допадат.

Velnea балсам за устни с кокосово масло и слънцезащитен фактор – не е никак лошо балсамчето. Поне такова мнение създаде в мен за краткото време, през което го използвах.

И две неща за устна хигиена:  Dontodent паста за зъби и интердентални стикчета - Преди време имах водата им за уста и останах доста доволна, затова реших за пробвам и тези продукти, пък и човек винаги има нужда от паста за зъби..

Следват три продукта на Biotrade -  Преди известно време на сайта им имаше голяма разпродажба и аз се възползвах. Продуктите бяха на доста изгодна цена, но доставката ми излезе по мои сметки доста, но както и да е. Това, което си взех бе:


Keratolin foot крем за крака, който е все още в процес на проба, Maxi balm крем за кожичките на ноктите/неотварян/ и Melabel sun SPF 20 – използван на почивката ми в началото на септември.Мога да кажа за него, че не е лош продукт, но аромата му е ужасен/на нещо старо, развалено, не знам и аз/. Имах мостричка на същия крем и в момента на отварянето й ми миришеше зле, но си казах, че може би е стара и това е причината. Когато отворих и този, резултата беше същия. Вярно, че след време аромата изчезва, но първоначално и направо непоносим/поне за мен/.

Следващата доза продукти е...лаковете за нокти.


Манията по сладурските лакчета на Golden Rose WOW, не подмина и мен и се сдобих с 4 цвята - № 08/прасковен/,41жълт/,78/лилав/ и 83/син/. Много сладурски цветове има в тази серия и на човек му е трудно да избере само едни или два, а и цената е супер. Доволна съм от тях, нямам какво да кажа.


Следващият е на Flormar от серията  jelly look в цвят JL06 Amarant -  Много приятен цвят, а и като трайност върху моите нокти не е никак зле.



Essie №71 canyon coral – подарък ми е. Пробвах го веднъж само и останах доволна.това е първият ми лак на марката, а и цвета е много в мой стил.

Лилавият цвят нещо се намести при мен, което доста странно, защото никога не се е случвало да ми харесва толкова,но както и да е. Повлияна от това си сдобих с Oriflame very me sugar nail и Gabrini sumer edition в цвят М110 - Средна хубост са и двата – като покривност са добри, но като трайност - не особено.

Perfect – мисля,че серията им е нова, но не открих информация за номера върху опаковката, за да го напиша..

Три нови четки си намериха място в козметичния ми шкаф – Ecotools, Paris beauty и някаква без марка/и двете китайски и за по 2 лв. бройката/.Само тази с бялата дръжка не съм я пробвала.За другите две мога да кажа, че са страхотни, дори и китайската.



От различни разпродажби в H&M се сдобих с шарените ластичета за коса, бронзъра със сладурския принт, четворката сенки за опушен грим и гланца за устни. От всичко съм изпробвала само бронзиращата пудра и ми допада много, но вече не се намира по магазините, защото е от предишната колекция.





Двата гланца на Baolishi са някакви „измислени” от Елитис, но в интерес на истината се оказаха доста приятни на устните. Не са лепкави и се задържат задоволително време.



Следват моливите за устни и очи: Oriflame the one – металически моливи за очи в сив и бежово-кафяв цвят. Реших за разнообразие да сменя/не напълно/ автоматичните моливи на Avon и се взех тези. След като ги изпробвам ще кажа впечатления. Essence № 12 wish me a rose молив за устни и I love smokey jumbo eye pencil отново на Essence. Последният на супер разпродажба в DM. И от двата съм доволна много.


Нямах продукти на Catrice/О!Ужас, какъв пропуск/ и реших да се сдобия с нашумялата палитра Absolute rose. Мога да кажа, че си заслужава парите. На моите клепачи без основа цветовете малко бледнеят, но с основа всичко е ОК. Задържат се сравнително дълго време, като при мен избледняването става постепенно, а не се събират с сгъвките на клепача.



Следващите продукти са взети на страхотни намаления  и разпродажби, затова не чувствам грам вина, че съм се снабдила с толкова сенки за очи.

Maybelline colorama сенки с №606/златисто-кафяво/ ,802/сребристо/,502/медно злато/. Аз съм доволна от сенките, малко се разпрашават, но съвсем леко, а и за 1,75лв./бройката какво да искам повече.


S-he сива сянка №040. Изненада ме този дребосък – има страхотно покритие, а беше за 75 стотинки...



Преди време имаше промоция на Flormar – купуваш четворка сенки и получаваш гланц подарък. Е сдобих се с палитрата Р045 и този гланц, който малко ми тъмнее, но беше единственият останал цвят, който да ми допада.


 Миналият месец пък имаше друга тяхна промоция – две единични сенки на цената на една. Взех си №04 Pearly black и №14 бежово – кафяв цвят. И двете още не съм ги отваряла, защото исках да ги снимам преди да заровя четката в тях.



В DM някои неща на alverde бяха намалени и аз си взех гел очна линия в цвят №10 extreme black. Още не мога да свикна да работа с нея, но опитите продължават. В същата верига имаше и разпродажба/обичам тази дума/ отново на техни неща и си взех две прахообразни сенки: №10 brilliant bronze  и №40 brilliant silver. Сивото още не е пробвано, но бронзовото...-стои чудесно, пигментирано е, нанася се без усилие, позволява напластяване. Въобще страхотни сенки за 1,75лв/бройката.







И накрая отново в лилаво и отново от разпродажба/каква изненада само!!!/ Rimmel сенки Glam’Eyes 410 plum romance и молив Rimmel scandaleyes 013 purple. И двете изпробвани и доста ми допадат. Сенките бяха 1,75лв., а молива около 3лв.


И на последно място, но не по важност – S.Oliver woman тоалетна вода и душ-гел. Подарък, който много ми харесва. 



Това са нещата, които влязоха в козметичната ми кошница през изминалите няколко месеца. Имам вече неща, на които предвиждам и самостоятелно ревю, така че останете на линия!



Това беше за сега от мен! Ще се видим скоро!
Благодаря ви,че четете блога ми и ще се радвам на вашите коментари, мнения, препоръки!






3 коментара:

  1. Леле само колко малко неща!!!Хахахах, шегувам се разбира се!Честити да са ти и със здраве да си ги използваш!
    Чакам отзиви за четката на Oriflame, аз също я поръчах и започвам тестване!
    Бронзъра на H&M на мен ми е любим продукт!!
    За лакчетата на GR -WOW- няма какво да кажа, освен че са много сладки и практични, естествено е , че няма как да очакваме качество и трайност както пр.OPI, но за цената си са повече от перфектни, както обичам да казвам , че са практични и удобни!Искам да ми споделиш мнение за сенките от H&M, имам едни Nude, но изобщо не съм доволна, почти никаква пигментация нямат!
    Още веднъж честити да са ти и още 2 по толкова да си накупиш...

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти,много си мила. След като пуснах поста пробвах четката. нещо май много много не ме впечатли. Косъмчетата са доста дълги и лесно се огъват, а и ми се струват доста меки. Не знам, но като за първо ползване, не съм впечатлена.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Забравих и на теб да пожелая повече и по-хубави от моите да имаш.А за сенките на H&M ще споделя мнение, веднага щом ги подложа на изпитание разбира се.

      Изтриване