Търсене в този блог

събота, 3 януари 2015 г.

Празни опаковки - част 1 "Грижа за косата".

Здравейте!
Честита Нова 2015 година! Пожелавам на всички много здраве,щастие,верни приятели и безброй хубави мигове!
След дълго отсъствие отново съм тук.Дълго отлагах публикации,префасонирах ги/от нови неща,до празни опаковки и какво ли не/...Понеже в крайна сметка доста неща не видяха бял свят във вида,в който ги планирах, се получи една огромна публикация с празни опаковки. И за да не заспи някой докато я чете, я разделих на три по-малки.
И така без да губя повече време, ето я направо първата част,ориентирана към грижа за косата:



1. Две шампоанчета/мостри на APIVITA/:
- зеленото - не се разпенва много добре и е нужно малко по-голямо количество,за да измие добре косата и скалпа.Ароматът му също не ми допада особено.Забелях,че косата ми се омазнява бързо след употребата му.
- оранжев - този се разпенва по-добре и измива по-добре.Ароматът му е доста по-приятен,но пак забелязах бързо омазняване на косата.
Все пак съм склонна да им дам шанс и на двата в бъдеще и в реален или поне травъл размер,защото крайни впечатления след едно измиване няма как да се получат.

2. Macadamia хидратиращ балсам/мостричка отново/ - това балсамче ми допадна, въпреки,че аз трудно се разбирам с такива продукти, защото след употреба косата ми винаги се омазнява по-бързо и се сплесква. След еднократната употреба на този не забелязах подобно нещо,косата ми беше някак по-жива и с блясък, и мисля скоро да се сдобия с такъв продукт.

3. Medix Stilena шампоан за нормална или мазна коса - даже не помня от къде се взе този шампоан в шкафа ми...Използвах го, когато съм забравила да си купя друг, както и за почистване на четките за грим и разни други неща. Общо взето не е моят шампоан,не ми допада, но понеже мразя да хвърлям неща, за които са давани пари, му намерих предназначение, макар и различно от това,за което е всъщност. Предполагам вече е ясно,че няма да се сдобия с друг такъв.

4.Wella Lifetex балсам за запазване на цвета при боядисана коса - балсамът е под формата на мус/пяна и е много приятен и лесен за употреба. Това е може би единственият, с който косата ми се спогажда и харесва. Мирише приятно, не я утежнява, не я омазнява бързо след употреба. Имах и шампоан от същата серия/но явно съм изхвърлила опаковката му и го няма на снимките/ - и от него съм доста доволна, добре измиваше косата и скалпа,не беше необходимо голямо количество,миришеше много приятно и не забелязвах да предизвиква утежняване и бързо омазняване.

5. Loreal Expert Vitamino color - две мострички на шампоан, от които останах горе-долу доволна - измива добре и ухае приятно, но като че ли малко правеше косата ми да изглежда смачкана в краищата/не знам как да го опиша по-добре/...

6. Avon маска за коса с авокадо и макадамия - страхотен аромат оставяше това чудо върху косата ми,сресвах я изключително лесно и я правеше да изглежда по-здрава. Може и да повторя покупката.

7. Beauty Formulas маска за коса с мед - хареса ми тази маска,косата ставаше лъскава и изглеждаше по.здрава,разресваше се по-лесно,ухаеше доста приятно и  не предизвикваше бързото омазняване, с което все се боря.

8. Avon  шампоан с мая и яйце за всеки тип коса - не съм особено впечатлена от него,измиваше добре, но при поне две сапунисвания, мирисът му не е лош, но пък косата ми...е омазняваше се по-бързичко. Едва ли ще повторя покупката му.

Ами това бяха всички празни опаковки в тази категория. Крайно време е да отидат в кофата и да освободят място за нови такива.

До скоро и стойте в очакване на част 2 и 3 с празните опаковки!
Благодаря ви,че ме четете!


2 коментара:

  1. хммм, значи си доволна от маската на Avon,ще се пробва!Наскоро публикувах "моята грижа за коса", можеш да надникнеш!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ами да харесва ми, но всяка коса и кожа са различни все пак.Дано ти хареса и на теб.

    ОтговорИзтриване